Els Reis Mags visiten el Centre Didàctica Mataró

Aquest divendres dia 7 de gener de 2022, la Fundació Didàctica Catalunya ha repartit els regals que varen deixar els Reis Mags el dia 6, al vespre, a Didàctica Mataró.

Els Reis Mags havien rebut les corresponents cartes de 60 nens i nenes, recollides per Didàctica, les quals els havia fet arribar la patge Eva de l’Arbre dels Somnis de CaixaBank, tal com li havien encarregat ses Majestats, des de l’estiu

Ses Majestats varen voler rebre les cartes tan aviat per a guanyar temps i assegurar-se que podrien aconseguir tots els regals demanats, per la qual cosa, forces veïnes i veïns de Mataró, van rebre un nomenament provisional, per part dels Reis, per tal de cercar tots els regals i tenir-los ben preparats per quan, ses Majestats, els passessin a recollir per a lliurar-los.

Un cop els Reis Mags van deixar els regals a Didàctica, hi havia una nota que encarregava a la Marina, la Verónica, la Desirée i la Raquel que els donessin l’endemà als nens i nenes, en el seu nom.

Així, doncs, aquest dia 7 al matí, seguint les instruccions de ses Majestats, les encarregades han fet els corresponents lliuraments, a cada nen i nena, dels regals deixats amb el nom de cada un d’ells, pels Reis Mags.