Entrevista a la demògrafa Anna Cabré:‘Tothom qui entra a Catalunya, tard o d’hora, es fa català, i tothom qui en surt deixa de ser-ho’

La doctora en Geografia Anna Cabré és probablement una de les persones més sàvies del país. L’experta en perspectiva demogràfica amb una llarga carrera als seus peus, va arribar a dirigir el Centre d’Estudis Demogràfics de Catalunya.

En el 20è aniversari de la seva obra “El Sistema Català de Reproducció” que ens parla sobre la manera com els catalans es reprodueixen, traspassen la seva cultura i per què en cerquen activament de nous, va ser convidada per l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) per revisitar-la.

Llibre el Sistema Català de Reproducció (Anna Cabré).

L’autora va ser entrevistada i  ens parla tan de la seva conferència sobre la demografia catalana i la identitat, com de la seva vida, visió del món..i altres aspectes interessants  que et convidem a conèixer.

Des de la Fundació Didàctica de Catalunya lluitem per la integració i creiem que l’aprenentatge de la llengua és un factor important a tenir en compte per fer-la possible.

T’animem doncs a llegir l’entrevista i a que comparteixis amb nosaltres la teva opinió.