El proper 31 d’agost celebrem l’acte de cloenda del Curs d’Immersió Lingüística 2020

El curs d’estiu d’immersió lingüística 2020 celebrarà el seu acte de cloenda el proper dilluns 31 d’agost al Centre Didàctica Mataró (Camí Ral El Ravalet, 200). Donades les circumstàncies actuals de condicions de proximitat i aforament i també per seguretat sanitària, s’ha decidit realitzar aquest acte al mateix centre on els estudiants han cursat la formació i en diferents torns.

Aquest programa, que enguany arribava a la seva quarta edició i està adreçat a infants de Primària d’escoles de Mataró, ha estat tot un èxit, tant pels joves assistents com pels organitzadors i prescriptors. La Fundació Didàctica Catalunya ha admès 92 inscripcions, sent aquest l’estiu en el qual hem tingut més afluència de candidats i de participació continuada dels admesos.

El curs, que ha estat actiu durant els mesos de juliol i agost, ha ofert formació diària i continuada a aquest gairebé un centenar d’alumnes al Centre Didàctica Mataró. El curs, que es desenvolupa amb diversos grups d’alumnes segons el seu nivell d’alfabetització, s’ha centrat en aspectes com el coneixement de la llengua o la cultura catalana i el suport de la llengua castellana.

Cal destacar que des del Centre Didàctica Mataró s’ha treballat prenent totes les precaucions per enfrontar-nos a la COVID-19 amb determinació i seny, això ha fet que en els dos mesos d’assistències diàries dels alumnes, no hem sofert cap problema de salut, els nens i nenes han col·laborat més que mai tant en l’aspecte lectiu com en el de les precaucions sanitàries.

Ara, arribats al final del curs, s’ha programat, com en anys anteriors, l’Acte de lliurament de diplomes d’assistència i aprofitament i dels obsequis individuals, donats per l’Obra Social de La Caixa, a tots els infants assistents.

L’acte d’entrega inclourà tres torns diferents, per evitar sobrepassar l’aforament i per la seguretat de tothom.

Primer torn: De 15:00 a 16:00

Segon torn: De 16:15 a 17:15

Tercer torn: De 17:30 a 18:30